OmMig

OM MIG

Mit navn er Jeppe Willads Petersen. Fysikformidlingen er et af mine fritidsprojekter, hvor jeg skriver om mine erfaringer med formidling af fysik.


Til daglig leger jeg gymnasielærer, hvor jeg underviser i fysik, matematik og naturvidenskabeligt grundforløb. Udover det sidder jeg i styrelsen for Fysiklærerforeningen, hvor jeg er med til at udvikle faget på gymnasieniveau. Jeg har en lang baggrund i frivillige foreninger, der beskæftiger sig med naturvidenskabsformidling.


De ting, jeg skriver og skriver om her, er i høj grad baseret på mit daglige arbejde.

Som gymnasielærer kan jeg godt lide at lave en stor del af mine undervisningsmaterialer selv. Dem kan du finde under min formidling.

Mit frivillige arbejde har bragt mig langt omkring. En stor del af mine ferier har jeg tilbragt på sciencecamps og expos rundt omkring i verden. Derfor vil du under andres formidling i aktiviteter finde beskrivelser af en lang række museer, science centre og events i både Danmark og udlandet.


Skulle du have lyst til vide mere om mig, hvad jeg laver og hvad jeg har lavet, kan du tage et kig på min linkedIn profil.